Friday, September 01, 2006

Tyjo

Tak prave jsem potkal kluka z Chile a Kurdistanu... tyjo asi tam fakt nekdo zije.. Ale ma divne jmeno... Vubec newim...:-P a je tu i pekna holka z Japonska jenze... zapomnel jsem, jak se jmenuje:-D Simuko? Sumiki? Se ji asi budu muset zeptat po pate. Vim, ze jmeno mela napsane na naramku, ale ten naramek ted nema... Jsem v koncich:-) uz jsem zacal trochu fotit takze az se dozvim jak tady pridavat obrazky tak tu cosyk supnu.
A NESNASIM ITALSKOU KLAVESNICI!!!!!!!!!!!! Kdo to kdy vymyslel?? Hruza... cele je to jakesyk cudne. Tak zase na chvilku koncim! Zdravim vsecky! Taky rodinku! Jak to prezivate? Jak jste si rozdelili moje pokoje na vysavani? Byla bitka?:-) a co jidlo? Ma mamka v oku vareni pro ctyri lidi? Mno piste piste...:-)

3 comments:

Anonymous said...

cus bracha! uz v minulem prizpevku jsem ti psal maly komentar... ale kasli na neho (to bylo jenom pro rodice)... organizacni veci spojene s tvoji absenci se jeste neresily, ale v blizkem casovem horizonte na jednani zcela jiste budou. urcite se to bude tykat vysavani, sekani, vynaseni smeti a vsech ostatnich praci, kterym ses uz stejne radku mesicu vyhybal... :D
ale "jebat" na to! zkus me treba prozvonit kdyz se budes moct dostat na net (icq, skype) a kdyz te taky prozvonim, tak to bude znamenat, ze taky budu moct prijit, ju?
zatím cusbustrolejbus!

Jan Červenka said...

co se tyce tveho komentu k minulemu prispevku... uz jsem napsal... mno tak dufam ze to beze mne zvladnete. se skypem je tu problem, bo je to spolecna mistnost... a navic bych si pokazde musel nosit sluchatka z moji rezidence... ale urcite se budu snazit...

Anonymous said...

Cau Honzo!
Mas to tu fakt hezke a reknu ti, ze ta cerna fakt byla trochu pochmurna... Jak rikal bracha, jeste to rozdelene neni, a doufam ze jeste dlouho nebude :D jelikoz se o to urcite ani jeden z nas dobrovolne neprihlasi :) Heled, hezky se tam se vsema bav, at nam pak muzes privest nekoho na ty Vanoce :D :D Mej se tam moc fajn, a at ti ta anglictina nevleze nejak do hlavy - mas tam doufam po ruce tu knizku cestiny pro nejmensi :D tak se uc :)
Ahoj, segra :)

 

My blog has moved

You will be automatically redirected to the new address.

If that does not occur, please visit http://www.honzacervenka.com'.